Assalamualaikum dan hai semua.

Nuna pun baru discover pasal online e-commerce PGMall ni.Serius,rasa menyesal tak kenal dari awal kan.Kalau tak,macam macam barang nuna boleh beli dekat sini.Hehe.


Untuk anda yang tak tahu PGMALL itu apa,mari nuna cerita sikit.
PGMALL www.pgmall.my ni adalah platform E-commerce No.1 di Malaysia dan ditubuhkan sejak tahun 2017 lagi tau serta merupakan satu satunya local platform di negara kita tau.Selain itu,untuk pengetahuan anda semua,PG Mall ini juga tersenarai dalam carata di antara platform e-commerce terbaik di Malaysia.
 Untuk anda yang hendak membeli barangan online,boleh ke link ni,confirm jatuh cinta  I love 3000 dekat PG Mall tau https://pgmall.my/wow-store?1=


APA YANG ADA DI PG MALL
Seiring dengan peredaran zaman,nuna akui ramai diantara kita semua  suka window shopping tanpa perlu bersusah payah tanpa perlu sakit kaki kan?Benda mudah buat apa hendak disusahkan.Sebenarnya,platform e-commerce sebegini memudahkan urusan kita seharian.Kadang kala kesibukan juga membuatkan kita tidak mempunyai masa untuk membeli belah.Sekarang semuanya dihujung jari,semua barang boleh dicari di PG MALL.
Antara kategori barangan yang ditawarkan di PG MALL adalah:
  • ·         Perkakasan dapur
  • ·         Alatan elektronik
  • ·         Kesihatan dan kecantikkan
  • ·         Fesyen wanita
  • ·         Kelengkapan rumah
  • ·         Barangan kemas
  • ·         Permainan kanak kanak
  • ·         Dekorasi


Dan banyak lagi pelbagai pilihan barangan yang menarik di PG MALL ini.

PG MALL,I love you 3000.
Mesti anda tertanya kan,kenapa laa nuna tiba tiba je tulis I love you 3000 kan.Hehe,sebenarnya nuna dah jatuh cinta dengan satu platform online membeli belah.Memang mudah dan cepat.
Harini nuna hendak kongsikan satu benda best mengenai satu platform beli belah online.Sebut sahaja platform online beli belah,semua sudah nuna cuba.Memang senang kerja kita nak beli barang apa apa.Tinggal pilih,bayar melalui perbankan online dan tunggu je barang yang kita tempah sampai dekat rumah

LOVE YOU 3000 REWARDS