Assalamualaikum dan hai semua.Pada entri kali ini nuna rasanya hendak berkongsi mengenai satu tips yang bagi nuna sangat mudah untuk dilakukan dan sememangnya memerlukan kos yang sangat murah dan jimat.

Rambut merupakan mahkota bagi setiap wanita.Malah tidak dinafikan juga lelaki juga menginginkan rambut yang sihat serta hitam menawan.


aloe vera apa-apa jenama pun boleh ya


okey untuk sesiapa yang memang nak pastikan rambut anda semua kekal sihat,menawan dan paling penting tidak kering memang patut ikut tips ini ya.

Tipsnya adalah hanya beli aloe vera apa-apa jenama.Lepas itu lumurkan ke rambut sebelum mandi.Selepas itu bilas dengan air bersih ya.

Amalkan selama beberapa minggu,nanti akan sendiri akan melihat perubahan pada rambut anda ya.Kalau nuna sendiri,nuna perasan rambut nuna dah semakin ok dan paling penting tidak kering.

Selamat mencuba semua!Ringkas saja perkongsian pada entri ini.oh ya boleh tengok entri nuna yang lepas untuk mengetahui banyak lagi khasiat aloe vera dan kegunaannya:

okey itu saja perkongsian nuna pada kali ini dan kita jumpa lagi di lain entri ya.Inshaallah

salam sayang-nuna abdullah :)


1 Comments

Hai visitor

komen anda begitu berharga .Nuna inshaAllah akan melawat blog blog yang sudi melawat blog ini.Terima kasih drop komen.semoga murah rezeki dan sihat sentiasa.