Showing posts from 2019Show all
DUA ITEM COMEY KEDAI  MR DIY UNTUK PEMAKAI CERMIN MATA

Hai semua dan selamat petang.Tiba tiba mood untuk menulis dekat blog harini membuak buak pula.Jadi apa kata,nuna nak kongsi dengan anda semua tentang barang yang cute plus murah untuk anda si pemakai cermin mata yang manis da…

REVIEW WARDAH DD CREAM C-DEFENSE

Hai semua,harini nuna nak kongsikan pengalaman nuna sendiri mencuba wardah dd cream-c defense ni.Mesti anda semua tak sabar kan...hehehe.. siapa pernah ke Watson pasti tahu bahawa rangkaian produk wardah ini telah pun…

SEHARI DI DRAWBRIDGE KUALA TERENGGANU

Assalam dan hai semua,pada coretan kali ini,nuna nak berkongsi sedikit pengalaman nuna sehari  di Drawbridge kuala Terengganu.Memang cantik dan tersergam indah.Pemandangan laut dan jambatan angkat yang unik ditambah pula den…

REVIEW KITSUI WHITENIN BB

Hai semua,kali ini nuna hendak review salah satu produk yang ada dekat Watson iaitu kitsui whitenin bb.wah,menarik bukan? Kirsui whitenin   bb ni apa sebenarnya?nuna tahu pasti anda semua tertanya tanya apa itu kitsui wh…

6 TIPS PENJAGAAN KULIT KERING YANG PERLU ANDA TAHU

Tuntutan dan kesibukan para wanita yang berkerjaya,gaya hidup yang terlalu sibuk sehinggakan menyebabkan tekanan,kerisauan, penuaan yang disebabkan faktor usia,kulit yang kurang keanjalan menyebakan kulit menjadi semaki…

 SYRIA  HIJAB EXPRESS KESUKAAN NUNA

Hai dan selamat pagi semua.Pada entri kali ini,nuna rasa ingin berkongsi tudung kesukaan nuna iaitu tudung Syria express yang sangat senang dan mudah serta cepat untuk pergi kemana mana.Tudung Syria express membuatkan nuna jatu…

TEPUNG BERAS BAGUS UNTUK KULIT CERAH DAN HALUSKAN KULIT WAJAH

Hai semua,pada posting kali ini nuna ingin berkongsikan tentang tips kecantikan dengan menggunakan barang dapur sahaja.Paling penting kita dapat menjaga kecantikan kulit tanpa mengeluarkan wang yang banyak.Pengalaman nuna s…

SUNBLOCK UNTUK KULIT FLAWLESS DAN TIDAK SUNBURN

Musim panas ditambah pula dengan keadaan cuaca yng tidak menentu boleh mengeringkan kulit dan menjadikan kulit kita bertambah kusam.Bagi nuna sendiri,penggunaan sunblock wajib dan mesti dipakai sebelum keluar rumah untuk memas…

KONJAC SPAN UNTUK KULIT BERSIH DAN SIHAT

Hari ini nuna hendak berkongsi salah satu rahsia untuk mendapatkan kulit wajah yang bersih serta sihat.Apa itu konjac span?Konjac sebenarnya merupakan span yang diperbuat akar pokok konjac.Pokok konjac biasanya tumbuh di negara…

PENJAGAAN KULIT MUKA UNTUK DAPATKAN KULIT YANG CANTIK DAN BERSIH PERSIS KOREA

Hai korang semua dan nuna harap korang dalam keadaan sihat hendakNya.nuna rasa ramai diantara kita yang jarang jarang mengamalkan rutin skincare yang betul dan kadang kadang tidak tahu mana satu produk yang perlu dipakai terle…

FACEMIST  NANO FRESH WHITE UNTUK KULIT SIHAT,CERAH DAN SEGAR SEPANJANG MASA

Assalam dan hai korang.Harini nuna  nak menceritakan tentang salah satu produk penjagaan muka yang memang penting dan sangat sangatlah membantu korang semua untuk mendapatkan kulit muka yang segar dan dan tidak kering.produk ter…

 LOSYEN PALING BEST DAN PUTIH

Hari ini nuna hendak kongsikan salah satu jenama losyen yang memang nuna pakai setiap hari terutamanya selepas mandi .Bila rasa  kulit tangan dan badan kering je,nuna cepat cepat akan sapukan losyen ini.oleh sebab nuna pakai…

ALOE VERA GEL SEBAGAI PELEMBAP MUKA DAN JUGA UNTUK KURANGKAN RAMBUT GUGUR

Hari ini nuna nak share tips yang paling best dan sesuai untuk korang yang mengalami rambut gugur.Sebenarnya tips ini sangat simple dan sangat mudah untuk dilakukan.Dengan menggunakan hanya satu bahan sahaja dapat menyelesaikan m…

GREEN TEA UNTUK PARUT JERAWAT

Assalamualaikum dan selamat malam semua… Hari ini nuna nak berkongsi dengan korang semua mengenai cara merawat muka yang mempunyai masalah jerawat dengan hanya menggunakan green tea dan bahan alami yang lain. sebelum…

SYSTEMA UNTUK GIGI YANG PUTIH,SIHAT DAN BERSERI

Hai semua,harini nuna hendak berkongsi tentang salah satu jenama ubat gigi yang  buat nuna jatuh cinta entah berapa kali mungkin berkali kali sampai penat nuna hendak menghitungnya.hehehe.Review kali ini mengenai ubat gigi syst…

RAHSIA BIBIR MERAH BAK DELIMA

Assalamualaikum dan hai semua.Pada petang ini baru nuna mempunyai kelapangan untuk membincangkan topik yang sangat rapat dengan kaum hawa khususnya.Topik yang sememangnya sudah lama nuna hendak tulis iaitu mengenai…

CARA MENGETAHUI PANGGILAN TELEFON YANG TIDAK DIKENALI

Assalamualaikum dan selamat malam semua.Pada malam ini nuna ingin memberikan salah satu cara yang digunakan untuk mengetahui pemilik nombor telefon yang tidak dikenali.Nuna terpanggil untuk menulis artikel sebegini…

 VITAMIN C BENEFITS FLAVETTES  GLOW UNTUK KULIT SIHAT REVIEW

Assalamualaikum dan selamat petang semua.Harini Nuna hendak berkongsi tentang pengalaman Nuna sendiri sejak mengamalkan pengambilan flavettes vitamin c glow.Banyak sebenarnya,vitamin c dari pelbagai jenama yang telah Nuna cu…